Retorn a la vida!

Amb el nou curs i l’arribada de la tardor, veig amb alegria que es comença a moure el web de l’Assemblea de Lletres: la primera notícia des del 27 de març.
Benvinguts i que recordin que encara no tenen reglament. A veure si enguany que ja no hi haurà feina per aturar Bolonya troben un forat a l’agenda per discutir el tema!
Un cop més, que prenguin exemple dels estudiants els membres granadets de les assemblees fantasmes catalana i estatal, que tenen les webs en conserva. Tants membres, tant de suport i tan poca gent disposada a treballar per la causa!

9 pensaments a “Retorn a la vida!

 1. Molt bo el comentari que han deixat a la primera “reclamació” de l’Assemblea:

  Anònim ha dit…
  Que, ja s’han acabat les vacances i torneu a emprenyar? Suposo que fins que arribi el Nadal i torneu cap a casa a menjar neules i torrons (com el curs passat) seguireu veient confabulacions feixistes per tot arreu. Aneu amb els prejudicis sempre per davant i amb idees fixes, inamovibles (que estrany… el mateix que dieu de “l’altre bàndol). Jo no dic que davant de segons quines injustícies no s’hagi de protestar, però prou paranoies per favor ^^’

 2. Elliot,
  Sí, ja el vaig llegir. Però que consti que els paranoics són els de la CGT, que van fer aquell escrit tendenciós i el van enviar a tothom, encara que al Deganat ja els van explicar el motiu del canvi de mural: fer-ne un de nou sota la direcció de la professora autora de l’anterior. Ara, aquesta informació se la van callar, perquè convenia insinuar que el Deganat persegueix els ‘dissidents’! El despistat de l’Assemblea, almenys ha tingut la decència de posar la versió del Deganat.

 3. Júlia,
  És una assemblea (o almenys la web) zombi, doncs!

 4. Júlia,
  Només ens faltava això: sang i fetge! Ara que les parets comencen a estar netes… A més, si lloguem la Facultat com a plató, no ens estarem venent al capital?

 5. No ho sé, però jo pagaria per veure una pel·lícula de sang i fetge a lletres, només per riure.

  Vendre’s al capital? Bé que les assemblees i sindicats d’estudiants que van del que van viuen de subvencions en bona part de les coses… venuts al capital ja ho són.

 6. Venuts, no, que fan servir el capital per destruir-lo des de dins. És com a Lenin, que els imperialistes reaccionaris alemanys li van finançar la revolució a canvi de traure Russia de la guerra. Ironies de la història que es repeteixen: Bin Laden finançat per la CIA i després un caragirat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.