Posteleccions i acampades

Ja han passat les eleccions i, com em temia, Savier Trias podr脿 fer cosses per a les persones de Barcelona (confio que no ens vagi clavant coces!). Uf quin panorama… Com va dir el “caudillo”:

Estabamos al borde de abismo y hemos dado un paso al frente.

Mentrestant he seguit amb inter猫s com es desenvolupa l’acampada i ja hi he descobert el vici t铆pic de les comissions i subcomissions! 脡s una plaga planet脿ria. Podeu comprovar que posar-se d’acord per muntar un hortet ecol貌gic autogestionat no 茅s gaire conflictiu, per貌 quan passem als continguts…

Comissi贸 continguts: una de la m茅s complexes si no la m茅s complexa que hi ha. S鈥檋a acordat dins la comissi贸 de continguts l鈥檈structura de la comissi贸 i les subcomissions. Existeix la figura de la comissi贸 plen脿ria per coordinar les subcomissions i les propostes que tracten. Les subcomissions s贸n de lliure creaci贸 i cada dia es proposa la creaci贸 d鈥檃lguna. Les propostes es treballen en subcomissions segons el tema que es tracti perqu猫 com 茅s l貌gic no es poden debatre aqu铆 amb tanta gent.

A l鈥檃ssemblea es presenten les propostes que es treballen a les subcomissions per ser aprovades, i de moment existeixen les seg眉ents subcomissions dins la comissi贸 de continguts…”

He recollit les subcomissions:

-Subcomissi贸 de Document de m铆nims.
-Subcomissi贸 d鈥橦abitatge: textos i idees sobre habitatge i vivenda digna.
-Subcomissi贸 d鈥檃utoorganitzaci贸 i democr脿cia directa.
-Subcomissi贸 de medi ambient i ecologisme: elabora continguts i idees etc per貌 no fa l鈥檋ort.
-SUBCOMISI脫N DE DERECHOS DE LOS ANIMALES

En un tema pelut, com el de l’habitatge, hi ha bones pensades, com ara la deducci贸 del lloguer a la declaraci贸, encara que promoure-les quan ja s’apliquen resulta un xic desconcertant. En general, molta bones intencions i propostes moderades. Esperem que es vagin concretant i que la proliferaci贸 de comissions no serveixi per burocratitzar un moviment espontani. A mi, per貌, l’exist猫ncia d’una ‘subcomissi贸 d’autoorganitzaci贸’ em fa venir basarda! 驴S’autoorganitzar脿 per estudiar sistemes d’autoorganitzaci贸 per a les comissions que s’hagin d’autoorganitzar? Em recorda aquell acudit de Woody Allen del seu divertid铆ssim ‘Getting even’:

脡s cognoscible el coneixement? I si no 茅s aix铆, com ho podem saber?

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.