No l’abandonis!

Si quan passejo pel meu nou barri a tocar dels Encants, fa llàstima veure edificis en condicions precàries, desocupats o okupats, no em produeix menys pena navegar per la xarxa i veure webs abandonats, que, com pobres mascotes, al principi devien fer molta il·lusió als seus creadors, però després vam veure que no en podíem tenir cura i, incapaços de fer el pas decisiu, els van abandonar a la xarxa. Dos casos que m’obsessionen són el blog de l’Assemblea de Lletres, abandonat des de gener del 2010 i el de l’Assemblea Fantasma, que comença a ser okupat per l’espam sense que ningú faci res per impedir-ho. Mireu els dos comentaris més recents del Forum sobre Bolonya: The price is not down a bit of the people can accept i My memory about Links of London and my roomate.
No els abandoneu: sigueu responsables i no els feu patir més!

2 pensaments a “No l’abandonis!

  1. Xavier, haurem de fer el que faci falta perquè tinguin un pretext on agafar-se i muntar una altra moguda de les seves. Tancament de facultats, ocupació d’aules, amenaces a professors i estudiants, festes majors desorganitzades i que se surten de mare, etc. Fem una ONG en pro d’aquesta gent que ara s’han quedat sense la seva principal ocupació. Noms suggerits?

    Salutacions.

  2. Frederic,
    Se’m fa difícil pensar un que escaigui als nostres revolucionaris… Potser podem crear ‘Assemblearis sense fronteres’ i que els neoseixantavuitantistes francesos els vinguin a portar ajuda humanitària (molts llibres d’obscurs sociòlegs francesos postmodernistes, especialment). Si de cas, com que són d’institut (l’edat no perdona), ho podem vehicular a través del programa Argó i el Campus Ítaca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.