La candidatura fantasma

En general, a les eleccions molta gent es queixa que no sap a qui votar. La UAB és un cop més capdavantera i ha portat aquest dilema de la societat democràtica contemporània a l’extrem: la candidatura anònima. En una iniciativa alternativa i revolucionària, avui hem rebut al correu institucional la presentació de la candidatura fantasma a rectora (música d’orgue sinistre) “La Nova Universitat Pública, la nova UAB” (sense l’adjectiu ‘unitari’!).

Després de llegir les propostes (que podria assumir la CGT-PUDUP sense canviar-ne una coma), pots anar a un blog fantasma (amb un fons negre que et deixa acollonit) on desenvolupen el tema amb gran profusió de ‘totes i tots’. Finalment, després de cercar amb molta cura, pots veure la cara de la candidata (serà una dona, atesa la clara vocació antipatriarcal de la candidatura):

Candidata a rectora

Hom podria pensar que s’amaguen per no espantar (la síndrome del fantasma de l’òpera), però jo estic convençut que defugen el protagonisme, no creuen en la representació personal i es volen centrar en les propostes, però no em feu gaire cas, que el sabàtic em té les neurones alterades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.