(In)sensibilitat social, IVA i menjar sense gluten

El Telenot√≠cies d’avui ha fet un magn√≠fic reportatge sobre el llast econ√≤mic que suposa per a les fam√≠lies el menjar sense gluten, especialment els aliments com el pa, la pasta o la farina. Si ja eren molt m√©s cars que els seus equivalents amb gluten, ara hem de patir la pujada de l’IVA, que encara ens discrimina un xic m√©s. Si el pa normal t√© un IVA superredu√Įt perqu√® es considera un aliment de primera necessitat (pilar de la dieta mediterr√†nia, etc. etc.), ¬Ņper qu√® el pa dels cel√≠acs ha de tenir un IVA del 8%? Cal recordar, que no es tracta d’aliments que un consumeixi per gust o per motius d’est√®tica, sin√≥ per ‘prescripci√≥ m√®dica’? La dieta sense gluten √©s per a tota la vida i suposa nombroses limitacions, cap de les quals rep ni un euro d’ajut de l’estat, ¬Ņen nom de quina (in)sensibilitat social hem de suportar tamb√© una discriminaci√≥ en l’IVA?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.