Enganxat

Ho haig de reconèixer: estic enganxat al blogdels acampats. És un racó d’ingenuïtat i puresa enmig del cinisme general. Llegint les aportacions a l’assemblea, m’assalten sentiments de tendresa incontenibles i em sento un explotador sense entranyes. Qui pot llegir sense commoure’s coses com les següents?

Viure dignament. Demanen una abraçada col·lectiva. L’amor és la força que ens uneix. Indignats significa que no podem fer servir les nostres virtuts, expandir la consciència, i això és un símbol. Hem de quedar-nos fins que tinguem una vida digna.

La unió del poble fa la força. No volem perdre la força fins que els d’allà dalt ens vulguin escoltar.
Com demostra la història d’Heracles, per a resoldre un problema cal acostar-s’hi. La solució del problema resideix en el mateix problema.

Creia que mai se superaria el que va passar el 68, però després de dos dies acampats aquí ho heu aconseguit. Estigueu fins que caiguin les forces. Som encara petits, i el nostre enemic, molt gran, encara que té debilitats i ja ens està intentant dividir. Som un acordió: si ens movem del centre a la perifèria i a l’inrevés, no fem música. Creem enllaços per a no fracassar.

Des de l’Iraq ens demanen que ens quedem. Per aquí significa retallades, però allà significa mort. Hi ha molta gent allà donant-nos suport, i ens estan mirant. Amor i resistència.

Després d’això, anar a la Junta de Facultat em sembla una veritable traïció a la pau i l’amor universal!

4 pensaments a “Enganxat

 1. Vés visitant aquests blogs plens de palles mentals que giren entorn el pacifisme de fira, la ideologia de gènere obtús, l’antiamericanisme tronat, l’autogestió okupa, les rastes, els gossos, els argentins i italians hippies que formen les seves “Brigades Internacionals”, dos o tres pirates informàtics que viuen a Matrix, quatre professors dements amb vells records del 68 i els grisos de la Transició, dos ecolojetas, els ecosocialistes, els ecocomunistes, deu o dotze immigrants que s’han passat per allà a veure si els donen teca, un anarquista torturat (sempre torturat) que va estar a Can Brians, el Franki de Terrassa, el microones per fer pasta cuartelera, els sacs de dormir greixosos, el sexe lliure i la identitat sexual, gais, lesbianes, acomiadats, un jubilat que tenia 6 anys quan va veure els comitès de la CNT-FAI a la guerra civil… em sembla que no hi mancaria ni el Jimmy Jump…

  … i acabaràs al psiquiàtric, Xavier.

 2. Rafael,
  No home, no, que sempre se’n pot aprendre alguna cosa. Això és una oportunitat única de veure el comportament humà i com volent ser revolucionari, però ignorant del passat es cau en els errors que es critiquen. Mira’t com l’assemblearisme i l’autogestió es transformen en assemblees que no tenen cap contingut, sinó simplement mesures d’autoorganització. Fixa’t la del dia 30:

  Ordre del dia:

  1. Convidats
  2. Comunicats de les comissions de Salut, Jurídica i Cuina
  3. Estratègies de continuïtat: Comissions
  4. Estratègies de continuïtat: torn obert de paraules
  5. Informacions diverses, convocatòries i activitats

  Ni una paraula de la comissió de continguts. Jo penso que ja han decidit que salvaran el món simplement pel fet d’existir i de creure-s’ho i, per tant, tot s’ha de subordinar al propi moviment, independentment del camí. Fixa’t el que diu un il·luminat:

  “El 15M es mucho más que una idea, es mucho más que un sentimiento es mucho más grande, es la oportunidad de empezar una nueva era en la historia de la humanidad y no os equivoques esto ya ha empezado y ya no hay marcha atrás solo avanzar pacíficamente hacia un mundo en el que merezca la pena vivir.”

  És la revolució permanent de Trotski en versió Twitter (¿ja ho saben, que tot això del Facebook i el Twitter són eines dels poders fàctics per tenir-los controlats?).
  Per cert, a la teva llista t’has deixat:

  “Associació de la Minga de Cabildos Indígenes de Colòmbia”.

 3. Si volen seguir amb la idea de la revolució permament jo crec que aquesta gent hauria de treballar en un circ. Entretindrien al públic, generarien llocs de treball i tots seríem feliços. A aquest pas superem al Circ du Soleil en dos dies, apa.

 4. És una llàstima que ens hagin caigut les retallades al damunt, perquè jo els faria una plaça de funcionari amb un perfil com aquest:

  -tècnic en autoorganització i horitzontalisme
  -titulació en anarquisme assembleari (NO graus EEES)
  -es valorarà experiència en okupacions i escaquejar-se de pagar el transport públic

  No farien mal paper al costat d’alguns col·legues de la meva Facultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.