En el fons estem d’acord!

He llegit unes declaracions a 20 Minutos del David Alfara, portaveu dels alumnes expedientats, que em fan veure que en el fons estem d’acord que calia denunciar els expedientats al jutjat:

Els expedients oberts a 26 alumnes per participar en protestes, que es van saldar amb dos guardes de seguretat ferits, formaven part d’un procés intern de la universitat, però ara es jutjaran «de forma imparcial», segons va destacar ahir un portaveu dels alumnes, David Alfara.

És justament el que deia sense voler-ho dir el company Joan M. Soriano: no calia obrir-los expedient, sinó portar-los davant del jutge!

Ara, que després no es queixin, perquè no sé si el jutge serà tan permissiu com la UAB. Com el mateix Alfara explica a Europa Press:

No obstant això, Alfara va assegurar que segueixen assistint a classe sense que ningú els impedeixi l’entrada. A més, estan negociant amb els professors que els deixin examinar-se.

Quina repressió tan brutal! Pobrissons! D’això se’n diu voler estar a missa i repicant.

L’últim que ens queda per veure (vist les penques que gasten, no ho descarto) és que demanin l’entrada dels Mossos d’Esquadra perquè la UAB no els continuï reprimint!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.