Avui hem rebut al correu-e un comunicat del Deganat que deixa ben sorprès (o potser no, al capdavall). Jutgeu vosaltres mateixos:

COMUNICAT DEL DEGANAT

El Deganat de la Facultat de la Filosofia i Lletres vol fer saber el següent:

Ahir, dia 15 de març, cap a tres quarts de dotze, un grup d’entre 15 i 20 persones es va presentar en el Deganat per a lliurar el manifest adjunt, exigint que la degana donés una resposta abans de dilluns, dia 19, i advertint que, si no se n’acceptaven els continguts, l’activitat normal de la Facultat es veuria alterada.

Bellaterra, 16 de març del 2012

Deganat Facultat de Filosofia i Lletres
UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA
Edifici B
08193-Bellaterra
Tel.: 935811607
Fax: 935811728
E-mail: dg.lletres@uab.cat

El document adjunt és el Manifest fantasma que ja vaig ressenyar fa uns dies. Atès el to del text lliurat, el relat que ens fa el Deganat és prou versemblant.

Confio que els revolucionaris de saló de la nostra Facultat tinguin seny i es mantinguin en el to habitual de bravata. Ja sabem que en general perden el cul per sortir als mitjans, perquè ho poden vendre com un èxit (?), però si no són capaços d’organitzar un equip per optar al Deganat, sisplau, que no mirin d’organitzar una revolució i que es dediquin al que millor saben fer: assemblees (multitudinàries, esclar), plataformes (unitàries, per descomptat) i manifestos (unitaris, si pot ser).