Drac-queen

Fa una estona llegia un missatge (no desitjat) de la Comissió (anònima) de Mobilitzacions de la UAB, en què proposaven una festa de Sant Jordi retallada.

Celebra el Sant Jordi (retallat) amb nosaltres!!

1. De 9 a 17h, paradeta al rectorat: Venda de roses (retallades) solidàries per eixugar el dèficit de la UAB i “merchandising” divers.

2. Tira-li floretes al teu gerent: recollida de flors literàries per traslladar els nostre pensaments al nostre gerent en el marc de la diada catalana dels enamorats, el llibre i la rosa. Descarrega’t la rosa aquí, i te la retalles tu mateix! Pots lliurar la teva floreta a la paradeta, o ens l’envies per correu intern a la Comissió de Mobilitzacions Edifici A.

2. Gran concurs de poesia retallada: poesia breu sobre la crisi, les retallades i la m… que els va p… (bases). Envia’ns el teu poema per e-mail o directament a la paradeta!

3. CONCURS DE SELECCIÓ!!! Necessitem un Sant/a Jordi/Jordina alternatiu/iva per acabar amb el Drac de la Crisi de la UAB (això sí que no es retalla). Inici del procés de selecció i entrevistes a la sala Garbí del rectorat (a partir de les 10:30). És requisit indispensable vestir-se de caballer/a. Cavall a valorar.

Us hi esperem!!

Amb els suport de les juntes i comitès del PAS i del PDI

Haig de reconèixer que tenia la seva gràcia i celebro que la clatellada que ens està caient al damunt a les universitats no ens faci perdre l’humor.

Per sumar-m’hi, els recomano que no siguin androcèntrics i que no pressuposin la masculinitat de la crisi. Potser no és un drac (mascle), sinó un de femella: una “drac-queen”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.