Cuina castellana innovadora

Ja he comentat en altres entrades d’aquest bloc la creativitat ling├╝├şstica dels restaurants xinesos de Barcelona. Avui, vull destacar un exemple diferent i menys ex├▓tic, almenys aparentment. Cam├ş del s├║per, passo per davant del Yantar de la Ribera, un restaurant de cuina castellana que freq├╝enten senyors madurs amb vestits grisos o blau mar├ş, rellotges pesants i despeses de representaci├│ o dietes incloses. Fa mesos que han instal┬Ělat una terrasseta per fer-hi tapes (i fumar bons cigars) i l’han envoltada d’una tanca decorada amb les exquisiteses que hi ofereixen.

20130718_184458-1

Deixant de banda que, com a bon castellans, no prediquen amb l’exemple del biling├╝isme que tan estimen (en els altres), m’ha meravellat aquesta innovaci├│: “FOIE-GRAS CON REDUCCION DE PACO JIMENEZ”. Qui deu ser aquest Paco? El cuiner? El paio que han redu├»t? Fins que no ho aclareixi, no em penso arriscar a tastar-lo.

2 pensaments a “Cuina castellana innovadora

  1. Benvolgut Xavier,
    Es veu que ara han substitu├»t el pobre “Pedro Xim├ęnez” per aquest altre “Paco”. ├ĺbviament, deu ser un efecte pervers del biling├╝isme mal ent├Ęs que per alguns es practica a casa nostra.
    Una foto molt digna del meo bloc de Fartografia
    Bon estiu.

  2. Benvolgut Joan Carles,
    Gr├ácies pel comentari. Nom├ęs discrepo amb la causa: segur que ├ęs culpa de la immersi├│ ling├╝├şstica, que fa que la gent no distingeixi els Pedros dels Pacos.
    Bon estiu igualment.

Deixa un comentari

L'adre├ža electr├▓nica no es publicar├á. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.