Catàleg de revistes de recerca

L’AQU ha publicat un catàleg de revistes científiques d’Humanitats i Ciències Socials, que podeu consultar aquí. Cito la notícia:

El catàleg conté més de 21.000 títols de revistes estructurats per àmbits de coneixement i per disciplines. El llistat és fruit de l’estudi sobre el perfil de mèrits per a l’avaluació del professorat lector i agregat, en les àrees d’Humanitats i Ciències Socials, sobre el qual hi ha una primera aproximació a la publicació L’Avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials.

El catàleg de revistes científiques d’Humanitats i Ciències Socials d’AQU té l’objectiu de donar suport als processos d’avaluació de professorat de l’Agència. Les llistes, elaborades seguint els índex 2008, permeten conèixer els indicis de qualitat per a cada títol com ara el quartil de l’ISI, INRECS i/o RESH i la classificació al CARHUS+ i ERIH. El catàleg també reflecteix el valor de l’índex compost de difusió secundària (ICDS) del MIAR.

Ara cal veure si aquest catàleg serveix per tenir avaluacions més objectives o simplement perquè ens puguin continuar martiritzant amb més dades bibliomètriques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.