Catàleg de revistes de recerca

L’AQU ha publicat un catàleg de revistes científiques d’Humanitats i Ciències Socials, que podeu consultar aquí. Cito la notícia:

El catàleg conté més de 21.000 títols de revistes estructurats per àmbits de coneixement i per disciplines. El llistat és fruit de l’estudi sobre el perfil de mèrits per a l’avaluació del professorat lector i agregat, en les àrees d’Humanitats i Ciències Socials, sobre el qual hi ha una primera aproximació a la publicació L’Avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials.

El catàleg de revistes científiques d’Humanitats i Ciències Socials d’AQU té l’objectiu de donar suport als processos d’avaluació de professorat de l’Agència. Les llistes, elaborades seguint els índex 2008, permeten conèixer els indicis de qualitat per a cada títol com ara el quartil de l’ISI, INRECS i/o RESH i la classificació al CARHUS+ i ERIH. El catàleg també reflecteix el valor de l’índex compost de difusió secundària (ICDS) del MIAR.

Ara cal veure si aquest catàleg serveix per tenir avaluacions més objectives o simplement perquè ens puguin continuar martiritzant amb més dades bibliomètriques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.