Acampar a la regalada

Diversos mitjans han explicat les diverses acampades reivindicativofestives a un grapat d’instituts. En temps de crisi, el virus de l’ocupació es transmet ràpid, en part perquè és una alternativa molt econòmica a les acampades tradicionals i, sobretot, molt més còmoda. Noteu què ens diu La Vanguardia:

Según ha explicado el portavoz de la Coordinadora de Asambleas de Estudiantes de Gramenet del Besòs (CAEGB), Oriol Corral, los estudiantes han dormido con sacos y esterillas en los patios del centro o entre los muros, donde aseguran haber pasado “bastante frío”.

Encara són a l’institut i ja es queixen com els ocupants de l’autònoma: que no els deixen posada la calefacció! A la pròxima ocupació pensen pactar amb la direcció que les mames puguin entrar a portar-los el colacao calentó i fer-los un petó de bona nit.

Perquè ho valoreu, us adjunto la crida que fan, amb un SIC ben gros (prepareu-vos quan arribin a la universitat, perquè el redactat fa feredat i no és només l’ortografia, com es pensen alguns comentaristes, sinó el garbuix mental que denota):

dijous, 23 / abril / 2009
Comunicat de la CAEGB als moviments socials: davant de la situació fem una crida d’ocupació
Des de Gramanet del Besos fem una crida a tota la gent que pugui venir a ocupar l’institut Ramon Berenguer degut a les circumstancies citades a continuac

1) La directora de l’IES Ramon berenguer s’ha mostrat en contra de l’ocupació i a amenaçat de cridar els mossos d’esquadra des del primer moment.

2) Degut a la conjuntura de les últimes ocupacions dels institus veiem convenient seguir endavant amb la nostra ocupació ja que les tancades passades han rebut una repressió que a derivat en l’anul·lació d’alguna de les ocupacions programades.

3) Davant la reunio de al directora aquest mati amb dos caps de la policia del mossos d’esquadra, veient molt factible el compliment de les seves amenaces.

Davant d’aquests fets la CAEGB no s’intimidarà i durà a terme fins les últimes circumstancies aquesta acció ja que trobem important la realització de les jornades de reflexió.

3 pensaments a “Acampar a la regalada

  1. L’ocupació no serveix per a res a institus i facultats… quan ho aprendrem? Si s’ha d’ocupar alguna cosa ha de ser, com a mínim una institució pública realment posicionada i amb poder per a modificar o influenciar d’alguna manera els problemes dels que tant es queixen…

  2. Júlia,
    No crec que les acampades solucionin gaire res. Ara, el que volia destacar és l’actitud acomodada dels suposadament més implicats: passar una mica de fred, no crec que sigui un sacrifici inhumà per defensar les teves idees! Serà que m’estic tornant un insensible o potser és un residu de la meva estricta educació ignasiana.

  3. Coincidim doncs, és el que té la lluita actual: les exigències no cesen. Bé, la meva opinió la té per escrit en llaaaargues pàgines, poc més puc afegir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.