A l’abril, la llengua de signes catalana

Aquest mes d’abril ser√† excepcional per a la Llengua de Signes Catalana (LSC), perqu√® tindrem la lectura de dues tesis doctorals sobre aquesta llengua, que √©s oficial al nostre pa√≠s. El dimecres 18 d’abril a les 12h a la Sala de Graus de l‚ÄĚedifici hist√≤ric de la UB, Marta Mosella defensar√† la tesi Les construccions relatives en LSC. Dos dies m√©s tard, el divendres 20 d’abril del 2012, a les 11:30h a la Sala de Graus (55.309)¬†de l’Edifici T√†nger del Campus del Poblenou de la UPF, la Gemma Barber√† defensar√† la tesi The Meaning of Space in Catalan Sign Language (LSC). Reference, Specificity and Structure in Signed Discourse.

I entremig, un Workshop: Combining Clauses in Sign Language. Tindr√† lloc el 19 d’april del 2012, a la sala 52.101, del Campus de Comunicaci√≥-Poblenou, de la UPF (c/ Roc Boronat, 138, Barcelona).

Programa:

  • 10.30h ‚Äď 11.10h:¬†Carlo Cecchetto¬†(Universit√† degli Studi di Milano-Bicocca):¬†Combining constituents into clauses: evidence for a hierarchical structure in LIS
  • 11.10h ‚Äď 11.50h:¬†Markus Steinbach¬†(Georg-August-Universit√§t):¬†T.B.A.
  • 11.50h ‚Äď 12.20h: Coffee break
  • 12.20h ‚Äď 13h:¬†Roland Pfau¬†(University of Amsterdam):¬†On the syntax of spatial adpositions in sign languages ‚Äď simple and complex clauses

Tots tres esdeveniments tindran traducció simultània a LSC i cal felicitar el Josep Quer, la Joana Rosselló i la resta de membres del Laboratori de la Llengua de Signes Catalana per la (bona) feina que fan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.