II jornades US.cat a la URV oct 2013

La Xarxa Catalana d鈥橴niversitats Saludables (US.CAT) es va constituir聽 l鈥檃ny 2010. Les universitats fundadores van ser la Universitat de Girona, la Universitat Aut貌noma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili. Actualment compta amb vuit universitats adscrites. L’acte de constituci贸 es va dur a terme a la I Jornada d鈥橴niversitats Saludables Catalanes celebrada a la UdG el mar莽 del 2011.

Els objectius de la II Jornada US.cat s贸n compartir les activitats dutes a terme per les universitats catalanes adscrites a la xarxa, afavorir un punt de trobada amb altres universitats del pa铆s, que encara no en s贸n membres, i emfatitzar la pr貌pia visualitzaci贸 de la xarxa i el treball cooperatiu entre universitats.

El programa de la jornada contempla dues taules rodones per a l鈥檈xposici贸 d鈥檈xperi猫ncies dutes a termes per les universitats i la confer猫ncia inaugural L鈥檃lfabetitzaci贸 en salut a l鈥檈ducaci贸 superior. El projecte de compet猫ncies en promoci贸 de la Salut Comp Hp (2009-2012) a c脿rrec de la Sra. Carmen Gallardo Pino, coordinadora de la Red Espa帽ola de Universidades Saludables (REUS).

Durant la jornada tindr脿 lloc l鈥檃cte d鈥檃dhesi贸 de noves universitats a la Xarxa.

Programa: en pdf

programa1

programa 2