Volem el pa sencer

Altre lloc Blogs.uab.cat

maig 23 2014

10 RAONS PER A VOTAR LA CANDIDATURA DELS CAU A LA JUNTA DEL PAS FUNCIONARI DE LA UAB

Posted in COMUNICATS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

1. PERQU脢 SOM ASSEMBLEARIS.

Aix貌 vol dir que el nostre sindicat est脿 obert a tots i totes, som participatius, les decisions es consensuen i, si no 茅s possible, s鈥檃proven per majoria. Als CAU no mana ning煤 i tenen els mateixos drets els companys i companyes que comencen a col路laborar que els que ja porten m茅s anys treballant a la secci贸 sindical. Nosaltres no hem de seguir directrius de dirigents ni de dins ni de fora de la UAB.

2. PERQU脢 TREBALLEM AMB VOSALTRES, AL VOSTRE COSTAT.

No tenim alliberats amb funcions exclusivament sindicals i allunyats dels llocs de treball. Compartim els聽 mateixos problemes que vosaltres i ens impliquem, a vegades m茅s enll脿 del nostre horari laboral, per defensar els drets col路lectius o per interposar i guanyar den煤ncies davant dels tribunals, com en el cas de la resoluci贸 favorable del TSJC, sobre la part fixa del plus campus.

3. PERQU脢 SOM UN SINDICAT CONSOLIDAT.

Ja fa 20 anys des de la creaci贸 dels CAU i, no, no som uns nouvinguts, tenim experi猫ncia, il路lusi贸 i ganes d鈥檃van莽ar en la recuperaci贸 de tot el qu猫 ens han retallat. No som una franqu铆cia de ning煤. En tots aquests anys 聽el nostre posicionament sempre ha tingut i tindr脿 com a prioritat la defensa dels treballadors i treballadores i de les condicions i drets laborals.

4. PERQU脢 APORTEM EXPERI脠NCIA, VALORS PARTICIPATIUS, PROXIMITAT I RENOVACI脫.

Si mireu les persones que conformen la nostra llista electoral, comprovareu que est脿 formada per gent amb experi猫ncia i companys nous que s鈥檋an incorporat en aquest proc茅s electoral, per貌 totes i tots tenim uns denominadors comuns com s贸n la il路lusi贸, les ganes i el comprom铆s en la defensa de tots els llocs de treballs, la recuperaci贸 dels drets que hem perdut durant aquests darrers anys i la millora de les condicions laborals.

5. PERQU脢 TRANSMETEM ALL脭 QU脠 ELS COMPANYS I COMPANYES DECIDEIXEN.

Treballem, com el qu猫 m茅s amb els mitjans de qu猫 disposem, amb serietat, an脿lisi i rigor per aconseguir les reivindicacions recolzades pel PAS-F. En les nostres participacions en les comissions i reunions amb Ger猫ncia o Recursos Humans, nom茅s ens guia un objectiu i aquest 茅s la defensa i millora de les condicions del PAS,聽 i mai negociem contrapartides a esquenes dels treballadors.

6. PERQU脢 SOM HONESTOS.

El nostre sindicat no est脿 immers en cap proc茅s judicial per corrupci贸, malversaci贸, prevaricaci贸, etc… Cap dels nostres delegats i delegades est脿 imputat, detingut o empresonat.

7. PERQU脢 TOT EL QUE HEM DE DIR HO DIEM P脷BLICAMENT.

Volem la vostra participaci贸 i escoltar la vostra opini贸. Creiem que la forma m茅s聽 adequada de fer-ho, entre d鈥檃ltres, 茅s l鈥檃ssemblea de treballadors i treballadores, all脿 茅s on els CAU exposem p煤blicament les nostre propostes. No creiem en les pr脿ctiques sindicals del 鈥減orta a porta鈥. No 茅s el nostre estil anar pels llocs de treballs contactant individualment als companys i companyes per criticar altres opcions sindicals o per fer propostes de 鈥渜ue hay de lo m铆o鈥 i despr茅s pressionar a aquests companys i companyes quan arriben les eleccions. 聽

8. PERQU脢 SOM TRANSPARENTS.

Creiem que heu d鈥檈star cont铆nuament informats del que fan els vostres representants i 茅s per aix貌 que editem habitualment el nostre 鈥淨uin Cacau鈥 i som molt partidaris de la convocat貌ria peri貌dica d鈥檃ssemblees informatives on podeu valorar i avaluar les nostres actuacions i de la resta de representants.

9. PERQU脢 NO SOM POLITICAMENT CORRECTES.

Mitjan莽ant el nostre butllet铆 informatiu (Quincacau) i davant de qui sigui diem i denunciem els temes que us preocupen. No ens importa el qu猫 puguin pensar els dirigents de la UAB, s铆 aix貌 pot ajudar a solucionar, de forma directa o indirecta, els problemes que ens transmeteu.

10. PERQU脢 NO SOM FILIAL DE CAP PARTIT POL脥TIC.

Som independents i, per tant, el nostre marge d鈥檃ctuaci贸 茅s total i podem dir les coses i actuar tal com creiem que millor ens puguin beneficiar col路lectivament. En aquesta l铆nia el que tenim ben clar 茅s que cal sumar forces en la lluita per defensar els nostres drets. 脡s per aix貌 que formem part de la Intersindical Alternativa de Catalunya i ens integrem en totes les plataformes unit脿ries de defensa dels drets dels treballadors i treballadores.


No hi ha comentaris

maig 23 2014

Retribuci贸 del Plus Campus, sense qu貌rum al claustre i amb reunions a ger猫ncia

Posted in COMUNICATS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Al claustre general de la UAB celebrat ahir 22/5/14 diversos membres dels CAU claustrals van defensar (van ser els 煤nics en fer-ho) el pagament a tot el PAS de la part fixa del plus campus acollint-nos a la sent猫ncia favorable emesa pel Tribunal Superior de Just铆cia de Catalunya (TSJC). Malauradament en el moment de la votaci贸 de les mocions presentades al claustre no hi havia qu貌rum i no es va poder procedir a les votacions. El claustre general de la UAB amb fets com aquests demostra la seva decad猫ncia cosa que des dels CAU ens preocupa.

El dia 21/5/14 la ger猫ncia va convocar a la JPF i el comit猫 per a parlar del plus campus. La seva proposta inicial era fer recurs a la sent猫ncia del TSJC i no pagar fins que el Tribunal Suprem es pronunci茂 al respecte. Pagar all貌 meritat (gener-febrer 2012) de la part variable del plus campus a la n貌mina d鈥檃gost o setembre d鈥檃quest any. La JPF i el comit猫 es va mostrar contr脿ria a aquesta proposta. Va haver-hi un extens debat en el que es va intentar apropar postures intentant que durant aquest any tant laborals com funcionaris puguin percebre alguna retribuci贸 corresponent al a la part variable i/o fixa del plus campus. Es continuar脿 negociant en aquesta l铆nia. Els CAU seguirem reivindicant, per la via judicial i per la via negociadora, el cobrament del plus campus per als col路lectius del PAS tant laboral com funcionari. Us mantindrem informats.


No hi ha comentaris

maig 22 2014

UNA CANDIDATURA EQUILIBRADA

Posted in COMUNICATS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Els CAU presentem a aquestes eleccions a la Junta de PAS Funcionari (JPF) una candidatura equilibrada. La integren companys i companyes amb experi猫ncia a la JPF, d鈥檃ltres que comencen a tenir-ne i els que s鈥檌ncorporen amb for莽a per primera vegada. Tots i totes tenim molta il鈥usi贸 de participar de la nova JPF que representar脿 al PAS-f els propers 4 anys.
Els nostres candidats pertanyen als diversos col鈥ectius, a llocs de treball de les diferents 脿rees i representants de tots els horaris laborals. Volem amb aquest fet que tothom es vegi clarament representat a la JPF i que els temes es puguin tractar comptant sempre amb algun company o companya que els conegui de primera m脿.

La nostra candidatura est脿 formada per:

1. Vicen莽 Robles Alarc贸n
Administratiu al SAF
Pot aportar a la JPF el seu ampli coneixement de la UAB i la seva llarga experi猫ncia a la JPF de la que ha estat secretari i president en diferents etapes. Tamb茅 茅s claustral escollit pel PAS funcionari de la UAB.

2. M陋 Reyes G谩zquez Tobajas
Administrativa al Departament de Periodisme i Ci猫ncies de la Comunicaci贸.
Es presenta com a candidata per a un segon mandat a la JPF. Ser脿 molt v脿lid el seu coneixement de les necessitats del personal amb horari laboral de tarda.

3. Carlos Rodr铆guez Escudero
Auxiliar administratiu a l鈥櫭乺ea d’Economia i Finances.
Es presenta com a candidat per a un segon mandat a la JPF. Aglutinar脿 les reivindicacions que arribin de l鈥檈scala auxiliar administrativa.

4. Miriam Moreno Fern谩ndez
Auxiliar Interina a la Gesti贸 Acad猫mica de la ETSE.
Es presenta per primera vegada com a candidata. Podr脿 defensar a la JPF el col鈥ectiu d鈥檌nterins al qual pertany des de fa uns anys.

5. Nacho Beneite D铆az
Gestor a la Gesti贸 Acad猫mica ETSE.
Ser脿 molt 煤til a la JPF la seva formaci贸 en mat猫ria de prevenci贸 de riscos laborals. Actualment 茅s delegat de prevenci贸 al comit猫 de seguretat i salut de la UAB. Tamb茅 茅s claustral escollit pel PAS funcionari de la UAB.

6. Anna Borfo Bach
Gestora al Servei Assistencial de Salut.
Pot aportar a la JPF el seu ampli coneixement de la UAB i del col鈥ectiu de gestors. 脡s Claustral i membre de la mesa del claustre.

7. Yolanda Mac铆as Blanco
Administrativa a la Unitat T猫cnica i de Projectes.
Va participar de la prova pilot del programa de teletreball. La seva experi猫ncia ser脿 molt v脿lida per a que la JPF tingui opini贸 respecte als pros i contres del programa ara que l鈥檈mpresa vol fer la seva implantaci贸 definitiva.
8. Montserrat Oristrell Salva
Auxiliar Interina a la Biblioteca de Ci猫ncies Socials.
Es presenta per primera vegada com a candidata. A la JPF ser脿 molt interessant escoltar totes les seves aportacions ja que pertany al col鈥ectiu d鈥檌nterins, el m茅s precaritzat del PAS-f, al de biblioteques, el col鈥ectiu de PAS-f m茅s oblidat per l鈥檈mpresa i al PAS-f amb horari laboral de tarda el m茅s perjudicat a l鈥檋ora de conciliar la vida laboral.

9. Fco. Javier L贸pez S谩nchez
Administratiu al Departament de Medicina a la unitat docent de la Vall d鈥橦ebron
Com a PAS-f que treballa fora del campus de Bellaterra pot mostrar a la JPF les demandes d鈥檃quest col鈥ectiu de companys i companyes poc representats i coneguts a Bellaterra.

10. Llu铆s Perarnau Reyes

Administratiu a la Biblioteca de Ci猫ncies Socials.
Lluitador multidisciplinar, Pot aportar el seu ampli coneixement de la UAB i la seva llarga experi猫ncia a la JPF de la que ha estat secretari i president en diferents etapes.

11 Fern谩ndez Torres, Antonio Administratiu a la Gesti贸 Acad猫mica de Traducci贸 i Interpretaci贸.
12 Cruz Murillo, Melchor Gestor a la Viceg猫ncia de Recerca.
13 Fernandez Nicieza, Isabel Administrativa al Institut de Neuroci猫ncies.
14 Palau Paloma,Josep Administratiu al Dt.. de Ci猫ncia Pol铆tica i de Dret P煤blic.
15 Ramos Sanz, Rosa Administrativa al Dt . Bioqu铆mica 鈥 Veterin脿ria.
16 Garc铆a Soriano, Marina Administrativa a la Biblioteca de Veterin脿ria.
17 Rodrigo Alharilla,Juan Carlos 鈥淔ede鈥 Administratiu a la Biblioteca de Comunicaci贸 i Hemeroteca General.
18 Rubinat Tarragona, Maribel Administrativa a la Biblioteca d鈥橦umanitats.
19 Flix Barrull, M陋 Teresa Bibliotec脿ria a la Biblioteca de Ci猫ncies Socials.
20 Vior Ortiz, Dolors Administrativa al Institut Ci猫ncies de l鈥橢ducaci贸 .
21 Jaramillo Silva, Rafael Auxiliar administratiu a la Biblioteca d鈥橦umanitats.
22 Olives Piris, Irina Bibliotec脿ria interina a la Biblioteca del campus de Sabadell.
23 Salinas Rodr铆guez, Jos茅 M. Administratiu a la Biblioteca del campus de Sabadell.
24 Fiter Mas de Xaxars, Maria Josep Auxiliar administrativa a la Biblioteca d鈥橦umanitats.
25 Carceller Perez, Maria Carme Administrativa a la ETSE.
26 Mu帽oz Gonz谩lez, Juan A. Administratiu a la Biblioteca del campus de Sabadell.
27 P茅rez Moreno, Yolanda Auxiliar administrativa a l鈥櫭rea d’afers acad猫mics.
28 Audi Prieto, Merc猫 Administrativa a l鈥櫭rea d’afers acad猫mics.
29 Roqu茅 Costas,Gemma Administrativa al Dt. d’Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius.
30 Torres C谩ceres, Margarita Administrativa a l鈥橝dministraci贸 d’Empresarials i d’Inform脿tica del campus de Sabadell.
31 Santasusagna Allu茅, Oscar Administratiu al Dt. de Biologia Animal, Vegetal i d’Ecologia.
32 Hern谩ndez Frey, Anna Bibliotec脿ria interina a la Biblioteca Ci猫ncies Socials.
33 Verdura Milian, Ernest Gestor al Dt. Comunicaci贸 Audiovisual i Publicitat.
34 Fdez. Montraveta,Dolors Administrativa a l鈥橭ficina de Gesti贸 de la Informaci贸 i de la Documentaci贸
35 Carbonell Ferrando, Marina Bibliotec脿ria a la Biblioteca d鈥橦umanitats.


No hi ha comentaris

maig 22 2014

V铆deos de les nostes candidates i candidats: Miriam

Posted in ARTICLES, COMUNICATS, General, V脥DEOS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Us fem arribar els videos de les nostres candidates i candidats a les eleccions a la Junta de PAS-F del proper dimarts 27 de maig:

Miriam Moreno, ens parla d’interins:


No hi ha comentaris

maig 22 2014

V铆deos de les nostes candidates i candidats: Carlos

Posted in ARTICLES, COMUNICATS, General, V脥DEOS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Us fem arribar els videos de les nostres candidates i candidats a les eleccions a la Junta de PAS-F del proper dimarts 27 de maig:

Carlos R. Escuredo, que ens parla d’auxiliars administratius:


No hi ha comentaris

maig 22 2014

V铆deos de les nostes candidates i candidats: Yolanda

Posted in ARTICLES, COMUNICATS, General, V脥DEOS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Us fem arribar els videos de les nostres candidates i candidats a les eleccions a la Junta de PAS-F del proper dimarts 27 de maig:

Yolanda Mac铆as, ens parla de biblioteques:


No hi ha comentaris

maig 22 2014

V铆deos de les nostes candidates i candidats: Llu铆s

Posted in ARTICLES, COMUNICATS, General, V脥DEOS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Us fem arribar els videos de les nostres candidates i candidats a les eleccions a la Junta de PAS-F del proper dimarts 27 de maig:

Llu铆s Perarnau


No hi ha comentaris

maig 22 2014

V铆deos de les nostes candidates i candidats: Mar铆a Reyes

Posted in ARTICLES, COMUNICATS, General, V脥DEOS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Us fem arribar els videos de les nostres candidates i candidats a les eleccions a la Junta de PAS-F del proper dimarts 27 de maig:

Mar铆a Reyes Gazquez, ens parla de personal de tarda:


No hi ha comentaris

maig 22 2014

V铆deos de les nostes candidates i candidats: Nacho

Posted in ARTICLES, COMUNICATS, General, V脥DEOS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Us fem arribar els videos de les nostres candidates i candidats a les eleccions a la Junta de PAS-F del proper dimarts 27 de maig:

Nacho Beneite:


No hi ha comentaris

maig 22 2014

V铆deos de les nostes candidates i candidats: Vicen莽

Posted in ARTICLES, COMUNICATS, General, V脥DEOS by Col路lectiu Assambleari d'Universitats |

Us fem arribar els videos de les nostres candidates i candidats a les eleccions a la Junta de PAS-F del proper dimarts 27 de maig:

Vicen莽 Robles, cap de llista dels CAU a la Junta PAS-F:


No hi ha comentaris

Next »