Debat dia 27: L’ús dels transgènics des d’un punt de vista mediambiental

Ahir a la Sala de graus de la facultat de Veterinària es va dur a terme el debat entre en Joan Simó i en Miquel Vallmitjana, ambdós llicenciats en Biologia a la UAB. Ens van donar els seus punts de vista sobre l’ús dels transgènics des d’una perspectiva mediambiental.

A més, després d’una explicació d’una hora, els assistents van poder fer preguntes i donar arguments a favor i en contra que van poder rebatre els ponents. La interacció va ser tan interessant i enriquidora que es va allargar una hora més!

Agrair enormement a l’Anna, que va ser qui ho va organitzar i, sobretot a en Joan i en Miquel per haver accedit a participar.

Moltes gràcies per l’assistència!

Debat sobre els transgènics (27.04.2017)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *