Alimentació, salut i cultura: una aproximació des de l’antropologia

El dimarts 25 d’abril, Mabel Gràcia professora del departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV i autora del llibre “Somos lo que comemos” ens parlarà de menjar, que no ha estat mai, una simple activitat biològica i el fenòmen social i cultural que això comporta. La xerrada està organitzada des del Departament d’Antropologia Social i Cultural, Setmana de l’Antropologia i la Unitat de Dinamització Comunitària.

On? A la B7B/012 Aula 102 Facultat de filosofia i lletres (Aforament 80 persones).

Horari? 11:30h fins 12:30h

Per tant, amb aquesta xerrada i el teu carnet Viu el Campus SiS podràs reconèixer 1h!

Inscripció: inscriu-te al següent link i no perdis l’oportunitat

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, CarnetViuUABSiS, General, Reconeixement acadèmic, setmana saludable i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *