Paradeta Campus SiS Festa Major 2016

Durant la Festa Major de la UAB els becaris de Campus SiS vam organitzar una de les activitats de la Gimcana de la Fira d’entitats. L’activitat consistia en pedalejar per una causa benèfica, convertir els Km en donacions de projectes socials (amb la col·laboració de l’app iWOPI). A més, els i les participants també aconseguien la samarreta de la Cursa UAB, en el cas que fessin més de 2km i es fessin una fotografia amb el photocall de la mateixa cursa.

A l’estand, també vam disposar de flyers informatius de la Cursa i de la novetat d’enguany, la iniciativa “Viu el Campus SiS i guanya 2 ECTS”!.

Finalment, com a darrera activitat, cadascú podia resseguir el contorn de la mà, en relació amb els 5 anys de la Cursa UAB i, a més, suggerir una activitat saludable i sostenible per a realitzar al Campus.

 

IMG-20161110-WA0011 IMG_20161110_155417

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *