Blog del grup de recerca Tradumàtica

Blog del grup de recerca Tradumàtica sobre tecnologies de la traducció

març 14 2017

Acadèmia 2.0: Anàlisi crítica i propostes

Adrià Martín-Mor
adria.tradumatica.net

Amb la proliferació de les xarxes socials, hi ha empreses que han vist una oportunitat de negoci en la gestió de la recerca. Al document Acadèmia 2.0: anàlisi crítica i propostes, s’explica com alguns d’aquests intents, amb el pretext de fer més visible la recerca, col·lisionen amb els principis ètics que haurien de guiar la recerca acadèmia.

Entre les propostes que es fan al document, hi ha l’ús de repositoris institucionals i la contribució a iniciatives sense ànim de lucre, fetes per i per a acadèmics i publicades amb llicències lliures.

Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/170604


This entry was posted on Dimarts, 14 març, 2017 at 0:02 and is filed under General, Professorat del màster en Tradumàtica. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari