El Personal de la Universitat disposa d’un conjunt d’eines i serveis d’√ļs freq√ľent que li permeten desenvolupar les seves tasques de doc√®ncia, recerca o portar a terme els processos de gesti√≥ i administraci√≥ corporativa (campus virtual, aplicacions de recerca o gesti√≥ econ√≤mica/acad√®mica) de manera efica√ß, per√≤ alhora en disposa d’uns altres menys coneguts que li poden¬† facilitar la seva activitat professional en el quefer diari.

Si us identifiqueu en alguna de les seg√ľents situacions, poseu-vos aquests serveis¬† ben aprop ja que tard o d’hora els necessitareu!

Vull estar informat de les q√ľestions laborals, convocat√≤ries, informaci√≥ i comunicacions internes que poden ser del meu inter√®s
ūüĎČūüŹĺ   Intranet UAB

La intranet concebuda com un element clau per a la comunicaci√≥ interna de la Universitat √©s on hi trobareu la informaci√≥ sobre les principals q√ľestions laborals, nombroses eines per ajudar-vos en el vostre dia a dia, les convocat√≤ries i els acords dels √≤rgans de govern i les informacions relacionades amb l’√†mbit acad√®mic i l’√†mbit de la recerca.

Arribo a la universitat i no se’m connecta autom√†ticament el m√≤bil a la xarxa WiFi
ūüĎČūüŹĺ   Xarxa Eduroam

La xarxa WiFi Eduroam, disponible a la Universitat i a un gran nombre de centres educatius, de recerca i institucions d’√†mbit europeu, us permetr√† configurar-la un cop i connectar-vos-hi autom√†ticament quan en tingueu una aprop, amb un nivell de seguretat superior a una WiFi UAB oberta.

M’agradaria aprofitar millor el meu temps, saber a priori quins assumptes em consultaran o quines peticions rebr√© en les tutories de l’alumnat
ūüĎČūüŹĺ   Cita Pr√®via

El servei de¬†Cita pr√®via us permet oferir una atenci√≥ personalitzada sense cues d’espera, mantenir una agenda de visites, planificar-vos les tasques i preparar-vos les consultes que us puguin fer, √©s a dir, dedicar menys temps i treure’n m√©s profit.

Necessito recuperar la meva contrasenya i posar-ne una de nova
ūüĎČūüŹĺ   Canvi i recuperaci√≥ de contrasenya

El servei de canvi i recuperació de contrasenya us agilita aquest tràmit en línia, de manera segura i guiada, alhora podreu establir un correu-e particular (un diferent al de la UAB) com a alternativa eficaç per a la recuperació.

Estic lluny de la universitat, em cal consultar un article d’una revista científica i recuperar un document que tinc a la xarxa  per acabar una presentació

Per treballar des de fora de la Universitat, el servei ARE us permet accedir als recursos electr√≤nics subscrits (revistes cient√≠fiques) i el servei¬† XPV accedir a determinades eines de la xarxa UAB com si fossiu all√≠. Aquests serveis s√≥n necess√†ries ja que per motius de seguretat o de limitaci√≥ d‚Äôacc√©s¬† l’acc√©s a determinats recursos no estan permesos a les connexions exteriors.

M’agradaria que tots els investigadors puguem treballar amb el document del projecte alhora
ūüĎČūüŹĺ Microsoft Office 365 online

Amb les eines col·laboratives del programari Microsoft Office 365 online podreu treballar tots els membres del vostre grup de recerca alhora en els mateixos documents,  inclou Word, Excel, PowerPoint, OneNote o Teams, entre moltes altres.