Ja saps tot el que t’has de posar a la maleta?

Entrat el juliol, amb aquesta calor i el curs 2018-2019 finalitzat, tots ja pensem en les vacances. Abans de marxar per retrobar-nos al setembre, et recomanem que facis un cop d’ull a aquestes recomanacions, que et poden ser molt útils:

 

Canvi de contrasenyes : T’aconsellem que busquis la millor manera de recordar totes les teves contrasenyes, perquè quan tornis de vacances no corris el risc que se te n’hagi oblidat cap. Però no pateixis, si tot i així alguna se t’oblida, la UAB disposa d’un servei de canvi i recuperació de contrasenyes fàcil, àgil i segur.

👉🏾   Canvia o aconsegueix la contrasenya del NIU fàcilment

 

UAB Academic Mobile : Des del teu dispositiu mòbil, pots consultar les notes  i rebre notificacions en el moment exacte de la seva publicació o realitzar les enquestes per avaluar l’activitat docent. Només cal que et descarreguis gratuïtament l’app UAB Academic Mobile des de Google Play per a dispositius Android i a l’ App Store per a dispositius iOS.

👉🏾   UAB Academic Mobile, app per consultar notes i fer enquestes

 

Apagar l’ordinador : Abans de deixar el teu lloc de treball per marxar de vacances, recorda la importància d’ apagar l’ordinador i de triar l’opció pertinent per tal d’estalviar energia. A més, quan tornis i l’engeguis, l’ordinador podrà fer totes les actualitzacions necessàries.

 

Treballar des de fora la UAB : Si et cal connectar-te a la xarxa de la Universitat i als recursos que ofereix des de qualsevol indret,  i gaudir dels mateixos permisos i accessos com si hi estiguéssis present, tens al teu abast els serveis de Xarxa Privada Virtual (XPV) i d’ Accés als Recursos Electrònics (ARE).

👉🏾   Treballant des de fora la UAB com si hi fóssim presents