Vols millorar la planificació del teu servei?
Et trobes amb moltes cues i no saps com gestionar-les?
Vols conèixer a priori per quins assumptes et consultaran?
Has sentit a parlar del servei cita prèvia que ofereix la DTIC?

 

Carme Viladrich, professora titular del Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut, i usuària d’aquest servei, afirma que “des que utilitzo el  sistema de cita prèvia, aprofito totes les hores de tutoria disponibles”. La docent afegeix que gràcies al sistema s’assegura una bona gestió del temps i no haver-se d’estar al despatx sense que vingui ningú, o pel contrari, que se li concentri massa gent en una sola hora de tutoria.

des que utilitzo el  sistema de cita prèvia, aprofito totes les hores de tutoria disponibles

Centres com el Servei de Llengües es plantegen posar en pràctica aquest servei per, per exemple, poder conèixer a priori per quins assumptes els consultaran, i poder-se preparar així el material necessari abans de rebre els alumnes. De la mateixa manera, asseguren que els interessa “poder controlar el flux de consultes a la capacitat que tenim segons l’època de l’any“.

ens interessa poder controlar el flux de consultes a la capacitat que tenim segons l’època de l’any

 

Si us interessa aquest sistema, podeu enviar un correu a cita.previa@uab.cat . Els responsables del servei us realitzaran una entrevista per valorar si el sistema de cita prèvia s’adequa a les vostres demandes.

                    Anima’t !

 

Descripció
Plataforma per posar en marxa un sistema de reserves (dia i hora) per organitzar i planificar l’atenció personalitzada, que prèviament permet donar indicacions, conèixer el tipus de consulta del peticionari i recollir dades del procés.
Adreçat a Comunitat UAB i possibles nous estudiants
Sol·licitar-ho Ofertants     :   cita.previa@uab.cat
Peticionaris :  No cal
Cost No té cost
Accés https://cita.uab.cat
Dubtes/ Suport CAS
Més info https://blogs.uab.cat/citaprevia/