Un dels serveis que ofereix la DTIC que m√©s inter√®s desperta √©s la wifi, tal com es reflecteix a les dades recollides en l’enquesta de satisfacci√≥ dels usuaris del 2018. Aix√≠, hem pogut comprovar que la majoria d’usuaris considera que el seu funcionament √©s “correcte”, per√≤ tamb√© demanen que es segueixi millorant les seves prestacions, com la capacitat, la velocitat o la cobertura. Amb aquesta finalitat, durant l’any passat, la UAB va augmentar el n√ļmero d’antenes wifi instal¬∑lades en un 15%, fins a arribar a les 927 el 31 de desembre de 2018, amb el que la wifi arriba cada cop a m√©s llocs dels campus i amb millors condicions.

Aquestes instal¬∑lacions es van anar realitzant per tot el campus per√≤ en destaquen les actuacions fetes a espais de la Pla√ßa C√≠vica i a les facultats de Ci√®ncies, Bioci√®ncies, Veterin√†ria, Medicina i Lletres.¬† En total, durant el 2018 es van destinar 90.000‚ā¨ al wifi, xifra que representa un 15% del total destinat a les inversions a la Direcci√≥ TIC.

Imatge d’una de les¬†actuacions de millora realitzada durant el 2018

Pel que fa a la connexió a Internet, es van substituir els antics equips per altres de nova generació a les dues connexions a Internet del campus de Bellaterra. També es van canviar per nous equips les connexions del campus de Sabadell i de les Unitats Docents Hospitalàries de la UAB.