La setmana que ve realitzarem una nova revisió anual de les nostres instal·lacions elèctriques, tal i com estableix la normativa vigent. Es farà entre el 16 i el 17 d’abril, en vacances de Setmana Santa, aprofitant la baixa activitat que hi ha al campus, ja que per tal de verificar el correcte funcionament de tota la infraestructura cal que aquesta estigui aturada. Aquesta actuació implica una aturada del subministrament elèctric dels serveis informàtics corporatius.

Durant l’aturada elèctrica se segueixen els protocols de revisió de les infraestructures bàsiques de l’edifici. Amb aquest procediment es busca garantir la seguretat i minimitzar els riscos de fallada dels sistemes auxiliars dels serveis corporatius informàtics :

-Revisió del SAI, dels quadres elèctrics, de l’estació transformadora i dels grups electrògens

-Revisió del sistema de climatització de la sala de màquines

-Revisió de les alarmes de l’edifici

-Revisió del sistema de detecció i extinció d’incendis

Instal·lacions de suport als serveis informàtics de la DTIC

Mentre es realitzen aquestes tasques, el personal tècnic de la Direcció TIC aprofita per treballar a fons duent a terme totes aquelles comprovacions i canvis que no es poden fer durant la resta de l’any :

-Proves en els serveis informàtics corporatius

-Proves en els sistemes de contingència informàtica

-Proves en les aplicacions i els servidors

Durant l’aturada, hi haurà una sèrie de serveis que es mantindran en funcionament sense que tinguin cap afectació. Aquests són Internet, que es podrà utilitzar sense interrupció tant per cable com per WiFi a tot el Campus, el portal de la UAB i el correu electrònic de tota la comunitat universitària.

Per estar al cas de tota la informació del que es vagi produint durant l’aturada, estigueu atents al nostre compte de Twitter @tic_uab o a l’etiqueta per estar al corrent de tots els avisos referents a l’aturada.