Amb el ciberatac mundial que hi ha hagut aquest darrers dies s’ha recalcat la importància de la seguretat a Internet i és que la ciberseguretat hauria de ser una de les nostres prioritats.

Des de la DTIC us volem compartir 6 claus per la vostra ciberseguretat:

Evita desc√†rregues de prove√Įdors desconeguts aix√≠ com de contingut pirata, ja que podrien contenir virus i sobretot, fes c√≤pies de seguretat. Si vulneressin la seguretat dels teus dispositius podrien eliminar tota la teva informaci√≥ i si no tinguessis c√≤pies de seguretat ho perdries tot. El phishing √©s la t√©cnica d’atac m√©s comuna que suplanta la identitat per accedir a les teves targetes de cr√®dit o credencials personals, vam publicar un article explicant com funciona aqu√≠.

La tecnologia no para d‚Äôevolucionar i el nostre dia a dia cada cop √©s m√©s digital. Que ens facilita la vida √©s inq√ľestionable, per√≤ tamb√© ens deixa m√©s exposats i vulnerables als atacs dels hackers inform√†tics. √Čs molt important saber com protegir-se en el m√≥n online.

Sabeu d’alguna altra precauci√≥ a tenir en compte? Compartiu-la!