Espai d'informacions i difusió
de les TIC a la Comunitat UAB

Comunitat, Serveis

Tasques UAB, una eina de gestió de tasques i projectes

Es tracta d’una eina col·laborativa de programari lliure per la gestió de projectes, basada en el Redmine. A nosaltres ens és molt útil, sobretot per millorar l’organització dels equips interns i els projectes.

Per accedir a aquesta eina, oberta a tots els col·lectius de la UAB, només cal anar a http://tasques.uab.cat i identificar-se amb el NIU i contrasenya. Podràs donar d’alta els teus projectes i gestionar-los colaborativament, associar-hi tasques als membres de l’equip del projecte i consultar-ne l’estat i el grau de realització, definir terminis, assignar-hi recursos… A més a més, l’eina també es pot fer servir com a ticketing–per gestionar i assignar tasques dins d’un departament-.

Nosaltres i diverses unitats de la UAB ja l’estan utilitzant. Com a suport addicional, la Unitat de Formació de l’Àrea de PAS ofereix cursos de gestió de projectes orientats en aquesta eina.

Conscients de que l’ús d’una eina d’aquest estil implica l’ús d’una metodologia de gestió de projectes, a modus d’exemple podeu consultar la que estem utilitzant des de la DTIC:

https://tasques.uab.cat/documents/3

tasques-uab

  1. 2051010

    Bon dia!! Estic d’acord en que és una molt bona eina de gestió de tasques i projectes, tant de manera col·laborativa com de forma individual si el vostre equip no s’anima.
    Com a suggeriment proposaria tancar d’ofici els projectes de prova que es van obrir en el marc del curs i que no s’han actualitzat en, almenys 8 o 12 mesos. No animen gaire als nous usuaris a fer servir l’eina.

  2. Sebastián Galera Gallego

    Completament d’acord. No s’ha fet cap “neteja” de projectes inactius però potser ja és moment. Prenem nota. Gràcies pel teu suggeriment.

Respon

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.