Do you need to create little pills and short videos on Campus?

Kaltura us permet enregistrar, emmagatzemar i compartir des del Campus petites p铆ndoles i v铆deos curts de continguts amb l鈥檃lumnat.

Posa a la vostra disposici贸 eines senzilles d鈥檈dici贸 de v铆deo i altres funcionalitats com la possibilitat d鈥檌nserir en un v铆deo preguntes (moments on el v铆deo s鈥檃tura i es planteja una q眉esti贸 a mode de reflexi贸 o recapitulaci贸 dels continguts vistos a l鈥檃ula) o adjuntar una presentaci贸 en Power Point a un v铆deo.

Al men煤 de navegaci贸 de l鈥檃ula trobareu l鈥檈nlla莽 al My media, des d鈥檕n podreu crear i gestionar i a on s鈥檈mmagatzemaran els clips creats – podreu utilitzar els v铆deos de la vostra carpeta My media a qualsevol de les vostres aules Moodle del curs 2021-22.

bot贸 de My media

Tamb茅 podreu enregistrar i/o pujar petits v铆deos des de l’aula, afegint un recurs de tipus Kalture Video Resource. Si voleu enregistrar un v铆deo se us demanar脿 obrir l’aplicaci贸 Kalture Capture (o instal路lar-la al vostre ordinador, si 茅s la primera vegada que intenteu gravar un clip). A continuaci贸 trobareu tres v铆deos explicatius聽 (disponibles en castell脿) de com instal路lar l’aplicaci贸 Kalture Capture i com comen莽ar a treballar amb Kaltura a les aules Moodle:

Instal路laci贸 de l’aplicaci贸 Kalture Capture

Creaci贸 de continguts a Kaltura

Pujar v铆deos emprant Kaltura

 

QUAN UTILITZAR TEAMS? QUAN UTILITZAR KALTURA?

Amb Teams tamb茅 podeu enregistrar i compartir v铆deos amb l’alumnat d’una aula. Per ajudar-vos sobre quan seria m茅s 貌ptim utilitzar聽 una o una altra aplicaci贸 podeu consultar la seg眉ent guia:

Quan utilitzar Teams o Kaltura per a v铆deos