Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

jul. 19 2021

Exàmens de la convocatòria extraordinària de juliol

Posted in General |

Els dies 26, 27 i 28 de juliol durem a terme les proves orals i la prova escrita de la convocatòria extraordinària de nivell C2 de llengua catalana de la CIFALC.

Aquí teniu un plànol de la UAB on podreu trobar les aules en què es duran a terme els exàmens: les proves orals a l’Aulari Central (número 44) i la prova escrita a la Facultat de Ciències de la Comunicació (número 5 ).

Ànims i molts encerts per a tothom!

 

* * *

Us recomanem que consulteu la normativa d’exàmens pel que fa les mesures de seguretat sanitària. Podeu trobar tota la informació oficial i actualitzada sobre la convocatòria de l’examen de nivell superior (C2) a la pàgina de la Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües.


This entry was posted on Dilluns, 19 juliol, 2021 at 12:45 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari