Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

juny 02 2021

Comencen els exàmens (orals: del 7 a l’11 de juny; escrit: dissabte 12 de juny)

Posted in General |

 

Dilluns 7 de juny començaran les proves orals de la convocatòria del nivell C2 de llengua catalana de la CIFALC. Aquí teniu un plànol de la UAB on podreu trobar l’Aulari Central (número 44), edifici on es duran a terme, del 7 a l’11 de juny, aquestes proves orals.

El dissabte 12 de juny, la prova escrita començarà a les 9:30 a les aules 6 i 7 del mateix Aulari Central.

Ànims i molts encerts per a tothom!

 

* * *

Us recomanem que consulteu la normativa d’exàmens pel que fa les mesures de seguretat sanitària. Podeu trobar tota la informació oficial i actualitzada sobre la convocatòria de l’examen de nivell superior (C2) a la pàgina de la Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües.

* * *


This entry was posted on Dimecres, 2 juny, 2021 at 0:00 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari