Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

febr. 22 2021

Juny de 2021: pròxima convocatòria CIFALC

Posted in General |

 

Benvingudes i benvinguts a una nova preparació per a obtenir l’acreditació de nivell superior (C2) de llengua catalana. Ja està oberta la matrícula de les noves edicions d’aquest curs (telepresencial) que s’iniciaran a començaments de març.

Diu el MECR que les persones que són capaces de:

– comprendre sense esforç pràcticament tot el que llegeixen o escolten
– resumir informació procedent de diferents fonts orals o escrites, reconstruir fets i arguments, i presentar-los d’una manera coherent
– expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat fins i tot en les situacions més complexes

tenen un coneixement superior d’una llengua (C2).

Durant aquesta formació repassarem i reforçarem quan calgui el domini d’aquestes destreses. La nostra proposta es fonamenta en la pràctica (reflexiva, detallada i contrastada) de les diverses expressions escrites i orals que haureu de produir amb èxit en la prova del juny vinent.

Anima’t i apunta-t’hi!

 


This entry was posted on Dilluns, 22 febrer, 2021 at 0:04 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari