Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

oct. 06 2020

Comencen els exàmens (orals: del 8 al 16 d’octubre; escrit: dissabte 17 d’octubre)

Posted in General |

 

Dijous 8 d’octubre començaran els exàmens orals de la convocatòria del nivell C2 de llengua catalana de la CIFALC. Aquí teniu un plànol de la UAB on podreu trobar l’Aulari Central (número 44), edifici on es duran a terme, del 8 al 16 d’octubre, les proves orals.

L’examen escrit (dissabte, 17 d’octubre) es farà a la Facultat de Ciències de la Comunicació (número 5 del plànol) en les aules següents:

  • D’Admetlla Sallent a Feliu Latorre – Aula 6
  • De Fernández Vázquez a Polo Sánchez – Aula 7
  • De Pons Ferreira a Vilarós Ferrer – Aula 8

Ànims i molts encerts per a tothom!

 

* * *

 

Recordeu que per tal de poder prevenir el risc de contagi i evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, des de la Unitat d’Avaluació i Certificació del Servei de Llengües us hem fet arribar les mesures més importants enfocades a la realització d’exàmens de manera presencial.


This entry was posted on Dimarts, 6 octubre, 2020 at 0:00 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.