Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

maig 06 2020

Ajornament convocatòria CIFALC (17 d’octubre de 2020)

Posted in General |

 

Ahir vau rebre un correu del Servei de Llengües en què se us informa que, per motius de seguretat sanitària, la convocatòria CIFALC del mes de juny s’ajorna fins al dissabte 17 d’octubre de 2020 (sempre que les condicions ho permetin) o a qualsevol altra convocatòria programada en el curs acadèmic 2020-2021. L’Administració del Servei de Llengües es posarà en contacte amb vosaltres, més endavant, per informar-vos sobre el procediment de reserva de plaça a la convocatòria.

La docència, però, manté els calendaris establerts i, per tant, finalitzarà a finals del mes de maig, amb les adaptacions que cada docent ha aplicat a la situació de confinament. Us animem, malgrat els maldecaps que aquest ajornament de l’examen us pugui generar, a aprofitar al màxim aquest darrer mes de formació.


This entry was posted on Dimecres, 6 maig, 2020 at 11:19 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.