Nivell superior de català (C2)

preparació per a l’examen CIFALC

abr. 03 2020

El confinament s’allarga i el curs s’hi adapta

Posted in General |

 

La UAB ha suspès definitivament les activitats docents presencials d’aquest semestre. En el nostre cas, això significa que les quatre sessions presencials pendents (dues al mes d’abril i dues al maig) les adaptarem a la modalitat virtual mantenint el mateix calendari.

Cada tutor i tutora, en funció de les condicions del seu confinament, està adaptant la realització de les sessions presencials a diversos canals de comunicació (blog, correu, documents compartits, aplicacions de videoconferència…) amb l’objectiu d’assegurar l’aprofitament del curs.

Pel que fa a la convocatòria oficial de la CIFALC (prevista per a la primera quinzena de juny), tot i que encara no en tenim cap comunicació oficial, tot fa pensar que es podria ajornar uns dies o setmanes. De seguida que en tinguem informació, us la trametrem.

Us encoratgem a seguir el vostre aprenentatge en aquestes condicions adaptades i estem a la vostra disposició per a qualsevol incidència que el pugui alterar. Salut i ànims!


This entry was posted on Divendres, 3 abril, 2020 at 21:15 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.