Publicar a Language Learning in Higher Education

CercleS, la Confederació de Centres de Llengües de l’Educació Superior, edita la revista Language Learning in Higher Education, publicada per De Gruyter, i que es pot consultar al catàleg de biblioteques de la UAB. Des dels inicis, la revista publica articles de recerca sobre l’ensenyament i aprenentatge de llengües a les universitats. Recentment, s’hi ha afegit una nova secció d’activity reports per tal de facilitar que el professorat dels serveis lingüístics que no fa recerca pugui publicar-hi també.

D’acord amb la guia per als col·laboradors de la publicació, els activity reports “should focus on an innovative activity carried out in a language centre and likely to be of interest to colleagues in other language centres.”

Si teniu interès a publicar-hi, podeu adreçar-vos als editors, que valoraran la idoneïtat de la vostra proposta. Són Liliana Szczuka-Dorna i Breffni O’Rourke.

Marta Estella
Deixa un comentari