La Generalitat reconeix el certificat de llenguatge jurídic de les universitats

La Generalitat de Catalunya ha reconegut el certificat de llenguatge jurídic de les universitats catalanes com a equivalent al certificat de llenguatge jurídic (J) de la Generalitat.

Els últims anys la Generalitat ha restringit les convocatòries del seu certificat de llenguatge jurídic al personal de Justícia, amb la qual cosa els estudiants de Dret ja no s’hi poden presentar. Per aquest motiu, els serveis lingüístics de la URV i la UdG van presentar a la CIFALC la proposta de desenvolupar un certificat interuniversitari de llenguatge jurídic. Durant el curs 2017-2018 algunes universitats han ofert un curs de llenguatge jurídic i una convocatòria d’examen al juny.

Al web de la CIFALC trobareu més informació sobre l’examen per obtenir aquest certificat.

Marta Estella

Deixa un comentari