La oferta formativa del curs 2009-2010 està actualitzada al web

Benvolguts i benvolgudes,

A unes hores de marxar de vacances us escric per dir-vos, que durant les setmanes passades, els companys que treballem amb el web hem fet un esforç per tal de completar-lo amb la informació actualitzada per al curs 2009-2010. Hem fet una revisió de la informació introduïda i sembla que tot és correcte.

Tot i això, us demanem que si en el moment de consultar-lo trobeu alguna cosa que no estigui bé; mancances de dades, incoherències, dates incorrectes, documents que no s’obrin, una “a” on hauria d’anar una “e”, etc ens ho comuniqueu. L’última setmana d’agost ho modicarem per tal que la informació estigui el màxim de correcte per al període de matrícula.

Podeu enviar els comentaris a:  xavier.cervello@uab.cat / pompeu.roda@uab.cat

Res més, bones vacances i que passeu un agradable mes d’agost.

Xavier Cervelló

Deixa un comentari