Celebra la Diada de Sant Jordi amb el SAF!

Avui, 23 d’abril, pots celebrar Sant Jordi amb el Servei d’Activitat Física i guanyar un accés gratuït!

Durant tot el dia, si portes un llibre o una rosa al SAF, o véns entre les 12 i les 14 h a la Plaça Cívica, et regalarem un accés gratuït a les  instal·lacions esportives del campus.

Si véns a la Plaça Cívica, a més, podràs fer-te una foto amb el nostre drac, fent de Sant Jordi o de princesa. A partir de demà es penjaran les fotografies al facebook del SAF i la que aconsegueixi més M’agrada el divendres a la tarda, guanyarà un pac de 4 entrades vàlides per tot l’any que donen dret a la reserva d’espais.

Així doncs, anima’t a viure Sant Jordi al SAF i a treure el cap per la nostra parada a la plaça cívica!

El nostre Drac

Els llibres que es recullin s’exposaran demà dijous davant de l’espai social perquè puguis veure si algun t’interessa. Amb totes les roses recollides, d’altra banda, es farà un ram per celebrar la bonica Diada.

FELIÇ SANT JORDI!!! Fes esport, fes SAF!

 

Sònia Rubio

Deixa un comentari