Setmana Saludable i Sostenible a la UAB: Portes obertes i activitats especials al SAF

Del 7 a l’11 d’abril, el SAF obre les seves portes per oferir-vos tot un seguit d’activitats especials per la V edició de la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB (organitzada per les següents entitats del campus: Fundació Autònoma Solidària, Servei de Restauració, Servei de Prevenció i Assistència, Servei Assistencial de Salut, Oficina de Medi Ambient, Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat, Àmbit de Participació -grups estables i estudiants- i el SAF.).

uab saludable

Entre el ventall d’activitats que es faran durant tota la setmana al campus, es troben les proposades pel SAF,  tant a les instal·lacions esportives com en altres espais. Són les següents:

  • Taller ‘Salut d’esquena‘, al SAF, de dilluns a divendres, de 8 a 9 h. Places limitades.
  • Entrenament Nike Running Club, el dimarts, dia 8, de 14 a 15 h. Proposat per la secció RunningSAF-UAB, amb la col·laboració de la marca Nike. Punt de trobada: entrada del SAF. 
  • Macro NTC‘: activitat de fitness impartida per instructors de Nike, el dimarts, dia 8, de 14 a 15 h. Al poliesportiu del SAF.
  • Masterclass de ZMBSAF, el dijous, dia 10, a les 13.30 h, a la Plaça Cívica.
  • Cursa popular saludable, de 5,6 kilòmetres, el dijous, dia 10, a les 13.30 h, amb inici a la Plaça Cívica.
  • Caminada saludable, de 5,5 kilòmetres, el dijous, dia 10, a les 13.35 h, amb inici a la Plaça Cívica. En aquest enllaç podeu veure un petit resum del que va ser la caminada saludable de l’any passat.

foto-caminada-saludable-201

En totes les activitats especificades cal inscriure’s en aquest formulari

El SAF també ofereix portes obertes, de dilluns a dijous de 7.30 a 16 h i el divendres de 7.30 a 22 h.

D’altra banda, a l’agenda del mes d’abril del SAF podeu trobar moltes més activitats, com el Cardiorànquing, conferències, tallers i sortides que es fan durant aquest mes i al mes de maig.

 

– Sònia Rubio

Deixa un comentari