L’Escola de Futbol UAB, premiada per la millor promoció de l’esport a l’escola

El passat divendres 21 de març, a l’onzena edició de la Nit de l’Esport a Cerdanyola, es va premiar l’Escola Esportiva de Futbol UAB (que el SAF ofereix en col·laboració amb el Cerdanyola Futbol Club) com la Millor promoció de l’esport a l’escola. El lliurament de premis es va fer a l’Hotel Campus i va aplegar tant esportistes com entitats esportives de Cerdanyola del Vallès que any rere any, des de 2003, són convocats per desvetllar el nom de les persones i entitats guardonades.

Les Escoles Esportives de la UAB tenen com a objectiu principal formar de forma integral els nois i les noies que hi participen, treballant amb un esperit lúdic i participatiu i fonamentant-se en valors com la convivència, la tolerància i el respecte a les persones i l’entorn.

Deixa un comentari