Saps que pots entrenar-te per ser feliç?

Sovint tendim a pensar que la felicitat és un factor extrínsec, que no depèn de nosaltres, però no sempre és així.

Patricia Ramírez, que va ser psicòloga esportiva del R.C. Betis Balonpié ens ensenya com gestionar situacions adverses i aconseguir l’equilibri emocional, i per tant, arribar al benestar. “Si vols, pots. Només has de conèixer les eines adequades” afirma a el diari El Mundo, a l’article “Para producir un cambio en tu vida, tienes que entrenarte”.

entrenate-para-la-vida-Per a l’autora, per canviar la nostra situació i millorar-la primer hem de començar a valorar les petites coses que ens envolten dia a dia;  “Ens quedem només amb el més important i no apreciem altres coses que ens poden fer sentir bé” afirma.

L’ésser humà està acostumat a fer la seva vida en grup i té la necessitat de sentir-se part d’alguna cosa, d’això se’n diu sentiment de pertinença.

Un grup aconseguirà el que es proposa si té les següents característiques; “Talent, lideratge, grup cohesionat i bon ambient”. El respecte és molt important, així com també la llibertat. “Per aconseguir l’èxit en grup no hi ha d’haver enveges ni retrets” conclou.

Amb la lectura d’aquest llibre descobriràs la llibertat d’escollir cap on vols anar i a superar pors i temences, tant de la teva vida personal com professional.

Imatge per: linda beleta

Deixa un comentari