Viure el SAF: millora de les instal·lacions

Les instal·lacions esportives són un espai on practicar activitat física, però també poden ser un espai social on conviure amb altres persones i fer-hi vida. Sota aquesta perspectiva, el SAF ha decidit  oferir tot un seguit de novetats per a millorar l’ambient de les instal·lacions esportives del campus de la UAB. Algunes de les actuacions previstes ja són al vostre abast des de fa uns dies, d’altres s’acabaran cap als volts de Nadal i les últimes les podreu gaudir a la primavera.

S’ha millorat la sala d’estudi, d’ús lliure per a tothom que ve a les instal·lacions, i aviat tindreu la possibilitat de reservar els seminaris que hi ha al costat de l’Aula Magna per anar-hi a fer treballs en grup. A més, si després de tant estudiar o de treballar a fons teniu ganes de desconnectar, sapigueu que s’ha habilitat un nou espai entre la piscina, la sala d’activitats 2 i la sala de fitness on podreu seure tranquil·lament i mirar la televisió.

.

.

D’altra banda, s’estan millorant també espais annexos al poliesportiu. Els vestidors més antics han estat remodelats i la resta també veuran d’aquí poc el rentat de cara bàsic que necessitaven. A fora, davant del camp de futbol i al costat del rocòdrom, podreu dinar a les taules que formen l’espai de pícnic, abrigat per una pèrgola que donarà ombra a l’estiu i deixarà passar el sol a l’hivern.

Just al costat d’aquest espai de pícnic es farà una pista de minibàsquet exterior per als nens i nenes, que també poden gaudir ja d’un espai de jocs al costat de l’espai social, així que venir al SAF en família tindrà molt més encant. Està previst que totes aquestes millores estiguin acabades a finals d’any, però no seran les últimes.

A la zona de la piscina, es preveu que hi hagi novetats de cara a la primavera. Es construirà una piscina exterior petita de poca fondària al costat d’un nou espai de jocs infantils i s’habilitarà també un espai de pícnic darrera la piscina coberta, de tal manera que pugueu passar el dia tots junts i gaudir d’activitats molt diverses en un mateix espai.

A mesura que totes aquestes novetats siguin una realitat, les donarem a conèixer de manera més detallada a través d’aquest blog. Podreu veure’n fotografies i propostes d’ús dels nous espais, de manera que pugueu decidir vosaltres mateixos si teniu ganes de venir al SAF no només a posar-vos en forma, sinó també a viure-hi noves experiències!

Deixa un comentari