Prova la natació sincronitzada al SAF

Els dies 6 i 8 de novembre t’oferim la possibilitat de provar la natació sincronitzada al SAF de manera gratuïta.  L’activitat serà impartida per monitors especialitzats, tant el dimarts, dia 6, com el dijous, dia 8, en tres horaris possibles: de 17 a 18 h, de 18 a 19 h i de 19 a 20 h, prèvia inscripció. Tria l’horari que et vagi millor, agafa el banyador, les sabatilles, la tovallola i el casquet de bany i vine a provar una nova activitat!

Per assistir-hi a les jornades de prova tan sols cal ser major de 7 anys, sense límit d’edat: tothom en pot aprendre i pot divertir-se, desenvolupant al mateix temps la forma física i l’expressió artística. Visita aquest enllaç per a més informació, ja que les places són limitades i caldrà inscriure’s abans d’assistir a la sessió. Tingues en compte que, per als més petits, hem obert una nova Escola Esportiva UAB dedicada a aquest esport tan complet.

Si no t’acabes de decidir, no coneixes l’esport o et preguntes per què hauríes de provar-lo és perquè encara no saps quins són els beneficis que comporta la pràctica de la natació sincronitzada. És una combinació de natació, dansa i gimnàstica. Els nedadors o les nedadores –de manera individual, en grups de dos o de tres o per equips– representen, acompanyats per una peça musical, una rutina o un exercici sincronitzat de moviments a l’aigua. Per tant, és una activitat que requereix un alt nivell de tècnica i de capacitat artística, però també una bona forma física, ja que els entrenaments de natació sincronitzada inclouen activitats aeròbiques i anaeròbiques, força, resistència, flexibilitat, la tècnica específica d’aquest esport, expressió artística i espectacle.

Com pots veure, la pràctica de la natació sincronitzada és complexa, però és per això que ens ajuda també en diversos aspectes:

  • Millora la força corporal
  • Millora l’agilitat
  • Millora la resistència
  • Tonifica els músculs
  • Millora la coordinació
  • Millora la flexibilitat
  • Millora la circulació
  • Millora el sistema respiratori

Per acabar, ens agradaria trencar amb un estereotip. Hem dit abans que tothom hi pot participar i així ha de ser: els homes també competeixen. Encara que als Jocs Olímpics i als Mundials no els està permès, hi ha competicions nacionals i internacionals on poden participar. A França, fins i tot, en funció del número de participants d’alguns campionats diferencien entre categoria femenina i masculina. No cal tenir vergonya, tant és l’edat o el sexe, el més important és l’esport i la diversió.

Animeu-vos tots i proveu la natació sincronitzada al SAF!

Deixa un comentari