Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d'aplicacions per aprendre llengües

gen. 08 2010

[133] Recursos per subtitular vídeos

Posted in General |

RECURSOS PER SUBTITULAR VÍDEOS

yabla.JPG

Afegim a les aplicacions que permeten subtitular vídeos a què aquest bloc ja ha fer referència (Overstream, CaptionTube…) altres eines útils: Lingus.tv, Yabla, dotSUB, SUBInglés, Yappr, Subtitle.in, Subyo, SubPLY, YouTube Subtitler (via: Carrero.es) [E. Serra] Si les feu servir i podeu fer algun comentari sobre alguna, serà molt benvingut. Si en coneixeu d’altres, igualment.


This entry was posted on Divendres, 8 gener, 2010 at 13:00 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.