Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d'aplicacions per aprendre llengües

oct. 21 2009

[124] XLINGO (i altres comunitats per aprendre llengua)

Posted in General |

XLINGO

xlingo.gif

La xarxa és plena d’espais/aplicacions que constitueixen comunitats d’aprenentatge on qualsevol persona, de manera autònoma, pot cercar els seus partners per a l’aprenentatge d’una llengua. Aquestes comunitats utilitzen diverses tecnologies i permeten el contacte basat en text, en veu o en imatge. Es tracta d’un bon recurs per al treball fora l’aula. Accediu a diverses d’aquestes comunitats d’aprenentatge per mitjà d’Aprendre llengües. [E. Serra]


This entry was posted on Dimecres, 21 octubre, 2009 at 12:14 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.