Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d'aplicacions per aprendre llengües

juny 15 2009

[94] GOODREADS

Posted in General |

GOODREADS

good.gif

Molt semblant a la xarxa bibliosocial que ens va recomanar la Helen. Permet classificar els llibres en diferents prestatgeries d’acord amb els criteris desitjats. Jo hi vaig crear l’inventari de tota la meva biblioteca en aquesta pàgina per tenir accés als llibres que m’interessa recomanar als estudiants sense haver de pujar a una escala o de revisar-hi un altre cop el contingut. És molt flexible i permet seleccionar opcions de gran privacitat o compartir les seleccions de lectures amb la resta dels membres de la xarxa. [Sílvia Solà]. [SS: Em vaig prendre la llibertat de crear un compte de Gmail que podem usar per fer proves. Podeu visitar la nostra biblioteca a goodreads.com; usuari: sdl.proves@gmail.com; clau: PtRrOiVaElS]


This entry was posted on Dilluns, 15 juny, 2009 at 17:40 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ [94] GOODREADS”

  1. Ute Prause Says:

    Me parece una herramienta muy practica y util para la vida profesional como para la privada, para los profesores como para los estudiantes.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.