Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d’aplicacions per aprendre llengües

Abr 21 2009

[61] OPENCOURSEWARE (UAB)

Posted in General |

OPENCOURSEWARE (UAB)

ocw.jpg

“És un espai web que conté materials docents creats per professors per a la formació superior i que té per objectius: proporcionar un accés lliure, senzill i coherent als materials docents per a educadors amb fins no lucratius, estudiants i autodidactes de tot el món; crear un moviment flexible basat en un model de treball en xarxa en la generació de materials pedagògics agrupant sinergies i espais de col·laboració. OpenCourseWare (OCW) és la publicació web dels propostes docents de les assignatures i els cursos que s’imparteixen en les universitats, i inclou l’accés públic lliure i complet als materials (guia docent, recursos, apunts, presentacions, exercicis i etc.) que el professor i els seus alumnes van utilitzar o utilitzen en el decurs normal de l’assignatura. Llegiu-ne una explicació [Enric Serra: UFA]

El Servei de Llengües ja ha alliberat uns primers materials, relacionats amb el projecte Argumenta (doneu-hi un cop d’ull).


This entry was posted on Dimarts, 21 Abril, 2009 at 23:52 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.