Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d'aplicacions per aprendre llengües

abr. 06 2009

[27] PALABEA

Posted in General |

PALABEA
palabea-the-speaking-world.png

Palabea posa en contacte persones d’arreu del món que volen compartir l’interès em l’aprenentatge d’una llengua i la descoberta de diferents cultures.


This entry was posted on Dilluns, 6 abril, 2009 at 16:13 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ [27] PALABEA”

  1. Clara Lara Terrero Says:

    És ben sabut per tothom el fet que aprendre una llengua en un context on predomina la llengua materna i no la llengua meta és força difícil, per tant tenen més èxit els aprenents que busquen mantenir una constant pràctica dins i fora de l’aula per tal de no fossilitzar errors, evitar interferències de la llengua materna i possibles prèstecs negatius. Llavors, eines com ara palabea permet interactuar amb parlants amb diferents accents i no només l’estàndar dels llibres de text. Això a la vegada ajuda a veure que l’anglès tè varietats legítimes i importants arreu del món i que coneixer aquestes varietats és enriquidor.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.