Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d'aplicacions per aprendre llengües

abr. 06 2009

[26] ITALKI

Posted in General |

ITALKI

italkilogo.gif

Language Exchange and Learning Community. Italki is a language exchange and learning community. It’s main goal is to help people learn languages. With italki you can find language exchange partners, ask questions, and get them answered. It is a directory of language learning resources with multiple language support.


This entry was posted on Dilluns, 6 abril, 2009 at 16:10 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “ [26] ITALKI”

  1. linda moody Says:

    Difícil fer-ne comentari sense posar l’aprenentatge a la prova. Penso que tots aquests intervanvis linguístics són bons per als que no tenen problema amb la comunicació únicament virtual. A mi sempre em faltarà la presència de la parella lingüístca.

  2. Anna Rowe Says:

    He entrat y em sembla bastant util. En principi pensava que només hi havia converses sense sentit. “Hello I from Shanghai you two” ” Yes me Shanghai also”. Pero he investigat una mica més i he trobat cosés més interesants. Pero al final es gratis on s’ha de pagar?

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.