Unitat de Formació i Autoaprenentatge (SdL)

Intel·ligència col·lectiva al servei de la formació: [1] Bloc d'aplicacions per aprendre llengües

abr. 06 2009

[11] VISUALTHESAURUS

Posted in General |

VISUALTHESAURUS
thesaurus2.jpg

A tool for people who think visually. New York-based Thinkmap, Inc. develops and markets software that uses visualization to facilitate communication, learning, and discovery. Visualthesaurus specialize in user interfaces and visualization mechanisms that allow end-users to more effectively browse and understand complex information.


This entry was posted on Dilluns, 6 abril, 2009 at 12:03 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ [11] VISUALTHESAURUS”

  1. Belén Says:

    M’agraden els mapes visuals de vocabulari i el poder que tenen unes paraules d’evocar unes altres. El problema és la traducció. El valor connotatiu de les paraules és molt poderós i un traductor automàtic no està en condicions de captar-ho.

    Exemple, he posat la paraula “armonía” en espanyol i com a paraules realcionades em diu “conformidad” “cooperación” “acuerdo”….. i no apareixen “equilibrio”, “paz”, “serenidad” com jo esperava.

    Aquest tipus d’excercici el faig a clase, però personalitzat, es a dir, cada alumne fa el seu.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.