NOUS USUARIS/NOVES USUARIES

Hola a tothom!

M’adreço a vosaltres per fer-vos quatres cèntims del blog del departament.

Si us voleu  que apareguin al vostre correu les noves entrades al blog i els nous comentaris que es vaig penjant al blog us heu de subscriure al blog del departament de prehistòria. COM ES FA?

1- Entreu al bloc: http://blogs.uab.cat/prehistoria/

2- ANEU al menú de l’esquerra anomenat META i clicar Entries RSS i clisseu subscriu-m’hi ara. D’aquesta marera rebreu al vostre correu electrònic les noves entrades al blog.

3- ANEU al menú de l’esquerra anomenat META i clicar Comments RSS i clickeu subscriu-m’hi ara. D’aquesta marera rebreu al vostre correu electrònic els nous comentaris al blog.

– Pel tema del control i introducció de nous continguts caldrà que les persones que vulguin penjar pots (documents, pdf, etc…) es facin autors del blog. Poseu-se en contacte amb mi Silvia.Gili@uab.cat i us mostraré com fer-ho tot.
és molt senzill.

 

Bé espero els vostres comentaris

 

Com hem tingut algun problema a l’hora de inscriure-us com autors/res del bloc del departament:

1er.- prèviament per a poder afegir un usuari, és que s’hagi identificat com a mínim un cop al servei de blogs http://blogs.uab.cat/. Per a que l’usuari que vol afegir s’identifiqui al servei de blogs, ha d’obrir un navegador de nou (per evitar que hi hagi alguna sessió oberta), accedir a http://blogs.uab.cat i fer clic sobre l’enllaç “Entra”.

2ón- m’envieu un correu indicant-me que ja us heu identificat al servei de blogs  i us afegiré com a autor/a

3er- Se enviarà un correu electrònic demanant-vos que confirmeu la invitació.